Iznajmljivanje šatora i opreme

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUkratko o nama

Želite organizirati poslovni skup, modnu reviju, festival, prezentirati svoj novi proizvod, ili proslaviti neki važan događaj? Sve brige prepustite nama, mi brinemo i za najmanje detalje kako Vi ne biste trebali! S Vama smo na svakom koraku.

Kod organizacije događaja mora se predvidjeti nepredvidivo, treba poznavati uvjete i i materijale, biti spreman na razne komplikacije, znati brzo reagirati i improvizirati pod najvećim pritiskom, biti precizan, pouzdan i točan.

 

iznajmljivanje satora -o nama2Iskusto koje čini razliku!

Naše iskusno, educirano osoblje pružiti će Vam sve potrebne informacije i savjetovati Vas u svakoj prigodi. Imate li na umu datum, broj ljudi koji očekujete, budžet s kojim raspolažete? To je sve što trebate, za sve ostalo će se pobrinuti Astarea Expo! Od naše opreme kvalitetnija je samo naša usluga!

Smješteni smo u Poreču, djelujemo u cijeloj regiji , u čemu nam pomaže dugogodišnje iskustvo u sektoru, a specijalizirali smo se za organizaciju raznih vrsta događaja i stekli niz zadovoljnih klijenata. Posebno smo se isprofilirali u organizaciji boat showa, koji smo dosad realizirali u Splitu, Biogradu i Izoli.

  • Profesionalna oprema za sva događanja i prigode!

    Razvojem novih tehnologija doskočilo se mnogim ranije nerješivim situacijama. Zato sada bez rizika možete organizirati Vaše evente neovisno o vremenskim uvjetima, vrsti podloge i slično.

    Pomno pratimo novitete u sektoru kako bi Vam uvijek mogli ponuditi najpouzdaniju i najkvalitetniju opremu i materijale.

  • Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta Vama na usluzi!

    Kvaliteta se može definirati na više načina. Jedna od definicija jest da je kvaliteta prikladnost potrebama procijenjena od strane kupaca. A naša je pažnja usmjerena upravo na Vas.

    Pratimo Vas i savjetujemo u svim segmentima projekta, kako bi Vas maksimalno rasteretili, a u tome nam pomaže dugogodišnje iskustvo u sektoru.